Šta ljubomora radi: Natjerala dečka da se snima 12 sati dok je na poslu! (VIDEO)

December 29, 2021, 9:04 am

Koliko nekad ljubomora može daleko otići pokazala je djevojka koja je svog dečka natjerala da se snima svih 12 sati koliko je na poslu. Na internetu je izazvala raspravu, a prije svega, mnoge ostavila u šoku.

Na videu koji je objavila na njihovom zajedničkom TikTok profilu, Nela je prikazala kako razgovara sa dečkom za vrijeme njegove smjene.

Dok je Jose pakovao kutije na svom radnom mjestu u Amazonu, ona je prala suđe.

“Moj dečko mora biti na kameri svih 12 sati svoje smjene. Ne zato što ne vjerujem njemu, nego zašto što ne vjerujem ženama oko njega”, napisala je.

Još više je šokirala opisom u kojem je dodala kako “možda da otkaz na svom poslu kako bi bila s njim na njegovom”.

Objavu je pregledalo 7 miliona ljudi, a brojne je razljutila svojim ponašanjem.

“Pa to znači da mu ne vjeruješ”, “Nadam se da je riječ o šali jer ovo je stvarno previše”, “Tebi treba pomoć”, “Nenormalno i u isto vrijeme tužno”, “Jadni dečko, nadam se da će se opametiti”, pisali su joj.

“Ovo se zove zlostavljanje”, još je jedan od komentara.

Dok su je neki upozorili kako bi njen dečko zbog ovoga mogao dobiti otkaz na poslu, drugi su zbijali šale na račun njegove baterije pitajući se kako toliko može izdržati.

Iako neki misle kako je upravo ljubomora znak ljubavi, psiholozi tvrde da nije tako. U malim dozama se može podnijeti, no u ovom slučaju – kada počne da kontroliše osobu s kojom ste u vezi, može biti nepodnošljiva.

https://www.tiktok.com/@flackoandnela/video/7035479471117421871?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.klix.ba%2F&referer_video_id=7035479471117421871&refer=embed

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *