Severina se oglasila na svom Instagram profiilu gdje je potvrdila da je zaražena

August 14, 2020, 4:00 pm

Pjevačica Severina Kojić upravo je na Instagramu objavila kako je zaražena korona virusom.

remda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na Kovid 19, dok je test moga sina negativan – napisala je Severina na svom profilu.

– Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mjere, odmah obavijestila oca djeteta, te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede sa njim, bez obzira na negativan test – dodala je ona.

 

– Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju mog sina, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena “partijajući po Dalmaciji sa sinom”. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan – navela je Severina na Instagramu, piše Blic.

Srpskainfo.com 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *