TV K3

android aplikacija

instaliraj

Selektor Đorđević se zahvalio trojici reprezentativaca

Selektor Đorđević se zahvalio trojici reprezentativaca

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević je odlučio da pripreme za Mundobasket nastavi 14 igrača, a u završnoj fazi u timu neće biti Dejan Todorović, Aleksa Avramović i Nikola Jovanović.

To znači da za mjesto na Svjetskom kupu konkurišu Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov i Boban Marjanović.

Srbija u subotu u beogradskoj Areni od 21.00 sat igra protiv Litvanije, a sa istim rivalom izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu.

Nakon toga “orlovi” će od 16. do 18. avgusta da učestvuju na „Akropolis kupu“, a rivali će da im budu selekcije Grčke, Italije i Turske.

Srpski košarkaši 20. avgusta putuju u Kinu, gdje će imati poslednje tri provjere pred Svjetsko prvenstvo – u Šenjanguu će 23. avgusta igrati sa Italijom, dva dana kasnije sa Novim Zelandom i na kraju 27. avgusta sa Francuskom.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića iz Šenjanga putuju u Fošan, gde 31. avgusta u 9.30 po srednjeevropskom vremenu utakmicom grupe D sa Angolom otvaraju Svetsko prvenstvo, pored koje su im rivali još Filipini i Italija.

Selektor Đorđević je prethodno izjavio da će konačni spisak od 12 igrača saopštiti neposredno pred početak Svjetskog prvenstva.

(sport.blic.rs)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.