TV K3

android aplikacija

instaliraj

SDS za dosljednu izgradnju pravnog sistema

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić rekao je da SDS, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, želi poštovanje institucija i dosljednu izgradnju pravnog sistema koji garantuje sva prava svim građanima podjednako.

SDS za dosljednu izgradnju pravnog sistema

Tadić je na konferenciji za novinare u Prijedoru rekao da predstoje jedni od najvažnijih izbora u Republici Srpskoj, poručivši da građani Srpske “zaslužuju bolje i da to bolje nije nikakva fikcija, već je realno i moguće”.

“Svi smo mi dio Republike Srpske i svi smo zainteresovani za njenu budućnost i zaštitu i niko nema pravo da sebe smatra ekskluzivnim predstavnikom takvih političkih akcija”, istakao je Tadić.

On je naveo da u svim dijelovima Srpske građani imaju skoro iste probleme i pitanja i da ih zanimaju posao, status porodica i budućnost poljoprivredne proizvodnje, posebno nakon elementarnih nepogoda, a da “svim velikim politikama i svim velikim temama Republika Srpska treba dati odmor”.

Tadić je pozvao sve učesnike u predstojećoj predizbornoj kampanji da mu pomognu “u poslu ujedinjavanja”, a sve građane da izađu na izbore.

“Želimo da svi ljudi izađu na izbore, da oni kažu kakve promjene žele i ne bojimo se njihove odluke”, istakao je Tadić.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.