TV K3

android aplikacija

instaliraj

Savjeti za savršen seks u kadi

Savjeti za savršen seks u kadi

Ako ste dugo u vezi i želite da učinite seksualni život zanimljivijim onda je seks u kadi pravi način da ove zime priuštite sebi i partneru nešto zanimljivo.

Seks u kadi može da bude pomalo rizičan, ali svakako uz pravo uputstvo i povjerenje možete da doživite najbolji seks ikada. Da ne naglašavamo kako će vam topla kupka prijati kada napolju malo zahladi.

Poslije napornog dana na poslu napunite kadu kada dođete kući i zajedno sa partnerom prepustite se uživanju. Ovo su samo neke od poza koje vam preporučujemo da probate.

– Naslonite se laktovima o obod kade i prepustite partneru da diktira ritam. Prijaće vam da ne morate mnogo da se trudite, a muškarac će uživati u osjećaju kontrole, prenosi “Telegraf.rs”.

– Zauzmite položaj obrnute kaubojke i priuštite vašem partneru seks za pamćenje.

– Dok ste u ovoj pozi, uzmite u ruku tuš i jačim mlazom vode stimulišite vaš klitoris za jači orgazam. Osjećaj je takav da ćete se poslije kleti u baš taj orgazam.

– Intimnija i opuštenija varijanta je da se licem okrenete ka partneru i sjednete mu u krilo. Uživajte u toploj kupki u koju vam savjetujemo da stavite par kapljica eteričnog ulja.

Lagana muzika u pozadini učiniće da zaboravite na sve i prepustite se uživanju.

(Nezavisne)

Komentarišite

Your email address will not be published.