Sada možete bez aplikacije postavljati fotografije i video na Instagram

Sada možete bez aplikacije postavljati fotografije i video na Instagram

Korisnici Instagrama više ne trebaju zasebnu aplikaciju da bi postavili fotografije ili video na ovu društvenu mrežu, već to mogu uraditi direktno preko web stranice Instagram.com.

Fotografije i videosnimke možete, kao i preko aplikacije, postaviti s filterima, dodati u opciju Stories ili poslati nekome kao direktnu poruku.

Međutim, uređivanje fotografije preko web stranice Instagrama je ograničeno. Možete jedino rotirati fotografiju ili je prebacivati između kvadratnih i širokih rezova, prenosi Verge.

Kompanija je funkcionalnost Instagrama bez aplikacije pratila od marta. Ranije su se preko stranice samo mogle vidjeti notifikacije i nove obavijesti, ali sada stranica izgleda skoro kao i aplikacija. Instagram nije redizajnirao ili modificirao desktop verziju stranice, tako da je postavljanje fotografija i videosnimaka moguće samo preko mobilnih uređaja.

Iako ima nekoliko ograničenih funkcija, moguće je izgraditi i održavati profil putem web stranice Instagram.com bez aplikacije. Tako da, ukoliko možda imate slabu memoriju na mobitelu, možete se riješiti aplikacije.

Komentarišite

Your email address will not be published.