Razvod: Sonja pati, ali Aca ne želi da se mijenja

August 26, 2015, 7:03 am

– Sigurno je sve to bilo u najboljoj nameri, ali Sonja nije mogla da shvati da je na estradi glavna spona saradnje novac i da tu nema mesta za emocije i lična dopadanja – kaže Aca Lukas za „Blic“.

S druge strane, izvor blizak Sonji Vuksanović za „Blic“ kaže:

– Ona još voli Acu, ali joj je postalo veoma teško da prati njegov stil života. On je obećavao da će više vremena da provodi sa porodicom, ali obećanje nije ispunio.

Otkad su ona i Aca rešili da stave tačku na brak, Sonja boravi u Diseldorfu sa ćerkama Sofijom i Viktorijom.

Rešila je da se skloni od medija, ali i da patnju zbog drugog razvoda lakše podnese u društvu sestre i šire familije. Ipak, njeni najbliži prijatelji kažu da je razlog njihovog razlaza to što se Sonja oseća nemoćno da se i dalje nosi sa Lukasovom teškom prirodom i njegovim načinom života. Kako „Blic“ saznaje iz izvora bliskom Sonji, ona je dugo pokušavala Acu da vrati na pravi kolosek, da ga odgovori od takvog načina života.

– Sonja je, inače, pozitivnog duha, ali je svaka svađa sa Acom užasno slomi. Pokušavala je da spase i sačuva brak jer ga, uprkos svim nedaćama, i dalje voli, ali i zbog osude javnosti da joj je ovo drugi brak koji se završava krahom. Takođe, ostajala je sa Acom u braku i zbog ćerke Viktorije, koja je vezana za oca, kao i on za nju.

Depresiju pokušava da suzbije šopingom i izlascima i ne želi javnosti da pokaže da je slomljena jer je doskora pričala da ima skladan brak, pa na Instagram postavlja fotografije na kojima je nasmejana.

 

(blic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.