TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pucnjava u centru Beograda, jedna osoba ubijena, napadač pokušao samoubistvo

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kod broja 55, došlo je do pucnjave. Napadač je jednu osobu ubio, drugu teško ranio a nakon toga je pobegao sa lica mesta. Kasnije je, sa teškim povredama, pronađen u svom stanu na Zvezdari.

Pucnjava u centru Beograda, jedna osoba ubijena, napadač pokušao samoubistvo

Kako RTS saznaje, do incidenta je došlo kada je bivši radnik upao u prostorije firme “Privredni savetnik – Informacione tehnologije” u Ruzveltovoj ulici i počeo da puca na zaposlene.

MUP je saopštio da je oko 11 časova bivši radnik te firme N. S. (1987) ispalio više projektila u prvacu dvojice radnika, dok je treći iskočio kroz prozor.

N. S. je nakon pucnjave pobegao sa mesta događaja, a policija ga je teško povređenog pronašla u njegovom stanu na Zvezdari, pošto je u toj zgradi prijavljen požar.

S opekotinama i teškim povredama glave, nastalim od vatrenog oružja ili gelera, muškarac je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Nakon hitne medicinske intervencije, u teškom stanju smešten je u jedinicu intezivne nege.

RTS saznaje da je B. K., na koga je napadač pucao, podlegao povredama, a da je M. F. pogođen u rame. I. R. je iskočio kroz prozor i on je takođe pogođen u rame. Zbog skoka je povredio kičmu, karlicu i oba skočna zgloba.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio zaposlen u firmi do prošle nedelje kada je dao otkaz.

Policija je saopštila, da u saradnji s nadležnim tužilaštvom, preduzima sve mere na rasvetljavanju slučaja.

RTS

Komentarišite

Your email address will not be published.