Prnjavor: Atletičari “Sana” osvojili četiri medalje

October 19, 2019, 3:41 pm
Na posljednjem ovogodišnjem Prvenstvu Republike Srpske za pionire održanom u Banja Luci, atletičari atletskog kluba “San” iz Prnjavora osvojili su četiri medalje. Tri zlatne i jednu bronzanu.
– Zlatne medalje i titule prvaka Republike Srpske za pionirke osvojili su: Kristina Stojković u trkama na 100 i na 300 metara, čime je još jednom potvrdila da je najbrža sprinterka na ovim prostorima u svojoj kategoriji ove godine sa osvojene dvadeset i dvije medalje na zvaničnim prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine od čega je devet zlatnih, sedam srebrenih i šest bronzanih. Zlatnu medalju i titulu pionirskog prvaka Republike Srpske je osvojila i Magdalena Katana u trci na 1000 metara, čime je popravila svoj skor na 12 medalja na zvaničnim prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine ove godine od čega je sedam zlatnih, tri srebrene i dvije bronzane. Treba istaći da je Magdalena pola sezone bila povrijedjena i nije nastupala pa je ovaj skor medalja i više nego odličan za nju  saopšteno je iz Atletskog kluba “San” Prnjavor.
Bronzanu medalju je osvojio Goran Gamber u izuzetno jakoj i do samog kraja neizvesnoj  trci na 800 metara. On je ovu trku istrčao u vremenu svog novog ličnog rekorda.
– Ovim je završena veoma uspješna ovogodišnja atletska sezona zvaničnih prvenstava Republike Srpske i Bosne i Hercegivine. Sada predstoje krosevi, mitinzi, ulične trke i takmičenja u dvoranama u zemljama u regionu – navode u AK “San”.
(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *