TV K3

android aplikacija

instaliraj

Priznanje za stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja

Priznanje "Najnačelnik 2014" načelniku opštine Prnjavor Siniši Gatariću potvrda je da je ova lokalna zajednica na dobrom putu napretka i razvoja i da, predvođena Gatarićem, ulaže maksimalan napor da stvori povoljan privredni ambijent kako bi se privukle investicije i stvorile nove vrijednosti, saopšteno je iz opštine Prnjavor.

Priznanje za stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja

“U toku 2014. godine aktivno je rađeno na stvaranju i unapređenju poslovnog ambijenta, realizaciji projekata čiji je cilj poboljšanje poslovnog okruženja i konkurentnosti na lokalnom nivou, saradnji sa privrednicima s ciljem stvaranja boljeg poslovnog ambijenta, prezentaciji opštine Prnjavor obaranjem Ginisovog rekorda, te privlačenju donatorskih sredstva za izgradnju kapitalnih projekata”, navodi se u saopštenju.

Gatarić je dobio priznanje “Najnačelnik 2014” za doprinos i aktivno učešće u realizaciji najvažnijih projekata na području opštine Prnjavor i stvaranju pozitivnog poslovnog okruženja.

Priznanje je načelniku opštine Prnjavor uručeno na 31. izboru najmenadžera BiH u 2014. godini, koje je sinoć održano u Banjaluci, u organizaciji Direkcije za izbor najmenadžera BiH jugoistočne i centralne Evrope.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.