TV K3

android aplikacija

instaliraj

Priznanje FISA za “Beogradski univerzitet”

Tijana Stefanović, članica Veslačkog kluba Beogradski univerzitet, ušla je u finalni izbor među šest studenata iz celog sveta za Parmiđani spirit nagradu.

Priznanje FISA za “Beogradski univerzitet”

Parmiđani spirit nagradu dodeljuje Svetska veslačka federacija (FISA) univerzitetskim veslačima koji su demonstrirali osnovne vrednosti veslanja u svom društvenom, akademskom i sportskom životu i kroz te vrednsoti inspirisali druge mlade ljude ka uspehu. Pored izuzetnog priznanja pojedincu, glavna nagrada je nov veslački čamac – osmerac, koju dobija veslački klub.

Predsednik Svetske veslačke federacije Žan-Kristof Roland izjavio je da je impresioniran brojem i kvalitetom prijava iz celog sveta, kao i da će biti veoma teško izabrati najboljeg studenta od finalnih šest.

Tijana Stefanović izjavila je da je ovo do sad, najveće priznanje za nju i veslački klub Beogradski univerzitet.

“Kada sam kao brucoš FON-a počela da treniram veslanje, pronašla sam se u vrednostima VKBU-a gde merilo uspeha nije broj osvojenih medalja, već količina slobodnog vremena koje se provede na veslanju, odnosi koji se izgrade sa ostalim članovima u Klubu i pojedinačni doprinos razvoju Kluba i studentskog veslanja na Univerzitetu u Beogradu. Pošto ću uskoro da diplomiram, zaista bih volela da Klubu i budućim članovima ovom nagradom obezbedim nov osmerac jer Klub trenutno nije u mogućnosti da ga sopstvenim sredstvima obezbedi“, izjavila je Tijana.

Tijana trenutno boravi na Tajlandu, gde predstavlja Univerzitet u Beogradu na svetskom takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja.

 

(B92)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.