Preduzetnik prepoznao lažne policajce

December 25, 2020, 8:02 am

Investitor Saša P., koji je prije dvije nedjelje ostao bez 100.000 evra u filmskoj pljački na Zvezdari, prepoznao je dva uhapšena lažna policajca.

Kako saznaje Blic, Saša P., poznati investitor iz Beograda, na prepoznavanju u policiji uspio je da identifikuje uhapšene D. R. (44), T.P. (29), A. M. (45) i R. J. (40) kao pljačkaše koji su mu upali u stan, predstavili se kao policajci, a zatim ga opljačkali!

Policija je juče rasvjetlila ovo filmsko razbojništvo koje se dogodilo 12. decembra u stanu na Zvezdari.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile ovo krivično djelo, policija je uhapsila dvije osobe kao i još dvije zbog sumnje da su pomogle u izvršenju ovog krivičnog djela.

Kako se sumnja, dvojica izvšilaca su maskirani, sa pištoljima i lažnim policijskim značkama ušli u stan Saše P. gdje su njega i njegovu sestru vezali, tukli, a zatim nakon premetačine uzeli 100.000 evra, vrijedan sat i pobjegli.

Uhapšeni su D. R. (44), T.P. (29), A. M. (45) i R. J. (40).

Policija je u srijedu upala u garažu u kojoj su se skrivali “lažni policajci”. Kako se vidi na snimku koji je objavio MUP, jedan od pljačkaša uhapšen je ispred garaže, dok su ostali zatečeni u objektu.

U torbici, koju je jedan od uhapšenih nosio oko vrata, pronađena je veća količina novca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *