Potrošili milion evra na svadbu: Ana i Švajni danas će reći sudbonosno “da”

July 12, 2016, 9:11 am

Glamurozno venčanje koje je najpre najavljeno za 5. jul, odloženo je zbog profesionalnih obaveza mladoženje, a budući bračni par odabrao je luksuzni hotel u kom su sudbonosno “da”, pre dve godine, izgovorili holivudski glumac Džordž Kluni i njegova izabranica Amal.

Budući mladenci, Ana i Švajni stigli su letom iz Majorke u Veneciju dan pred venčanje, u pratnji roditelja, a uprkos nastojanju da prođu neprimećeni paparaci su uspeli da ih fotogarfišu nasmejane i srećne dok su se gondolama prevozili do hotela.

Kako navodi nemački list “Bild” mladenci će danas organizovati građansko venčanje, dok će se pred bogom, na večnu vernost i ljubav zavetovati dan kasnije, a mediji spekulušu da će sportsko venčanje godine koštati milion evra.

Inače, budući mladenci provešće prvu bračnu noć u luksuznom hotelu gde će biti i venčanje, dok su za goste obezbedili smeštaj u obližnjim hotelima.

Očekuje se da će među zvanicama biti Bastijanov kolega iz reprezentacije Tomas Miler, kao i nemački selektor Joakim Lev, zatim teniske zvezde Anželik Kerber i Endi Marej. Čak ni gosti sve do nedavno nisu bili upoznati sa detaljima venčanja, pa su ih mladenci juče iznenadili i doveli ih u Veneciju privatnim avionom.

(BLIC)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.