Policija ispred doma Stanivukovića

Odbornik Draško Stanivuković (PDP) zaradio je prekršajnu prijavu, jer je prepodne na zaustavnoj traci na ulici u blizini zgrade Vlade RS u Banjaluci održao konferenciju za medije.

Policija ispred doma Stanivukovića

– Tako je to kad govorite istinu – napisao je Stanivuković na svom fejsbuk profilu.

Dodao je da su mu pred kućom 3 patrole i 12 policajaca.

– S obzirom na to da sam zbog jutros dao izjavu za medije u delu ulice koja nije namenjena za saobraćaj, danas je 12 službenika MUP RS došlo da mi uruči prekršajni nalog! Koja je potreba i smisao da 12 naoružanih policajaca sa 3 automobila dolazi pred moju kuću i plaši mi majku i baku?! Da li se neko plaši istine?! Da li misle da će mene tim preplašiti?! Ili možda svakodnevnim pretnjama telefonom koje dobijam sa zaštićenih brojeva – izjavio je Stanivuković za “EuroBlic”.

Tokom pres konferencije Stanivuković je u ime mladih zatražio da Vlada RS odgovori na njihove zahteve, koji su izneti na jučerašnjem protestu, ili će u suprotnom organizovati još masovnija okupljanja nezadovoljnih.

– Policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka prekršajnim nalogom sankcionisali su D.S.(1993) iz Banjaluke, zbog počinjenog prekšaja iz člana 105. Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH, jer je pomenutog dana u ulici Olimpijskih pobednika ometao nesmetano odvijanje saobraćaja – saopšteno je iz policije.

Zanimljivo je da se u neposrednoj blizini zgrade Vlade RS neometano parkiraju i automobili, ali da pripadnici policije retko kada intervenišu zbog toga.

 

(EuroBlic)

Komentarišite

Your email address will not be published.