TV K3

android aplikacija

instaliraj

Počeo prnjavorski vašar

Počeo prnjavorski vašar

U Prnjavor je ovih dana počeo tradicionalni Prnjvorski vašar. Ovaj događaj koji se održava u naselju Vijaka, privukao je mnogobrojne posjetioce koji dolaze iz svih djelova opštine Prnjavor.

Široka ponuda kroz razne štandove koji nude igračake ,kućanske aparate, jelo, piće i druge stvari, privukli su i ove godine mnogobrojne posjetioce. Na ovaj događaj, koji se organizuje povodom krsne slave opštine Preobraženja gospodnjeg, došli su mnogobrojni ljudi iz svih krajeva Prnjavora.

Jedan od posjetilaca kaže kako je zadovljan ponuđenim sadržajem posebno onim koji se tiče hrane i pića.

,,Igrom slučaja sam navratio ovdje i stavrno se zahvaljujem gazdi za prvi pečenjak koji sam pojeo,ovdje kod njega. Samo ovako hoću i stavrno je super. Više sam nego zadovoljan i stavrno je super.”, rekao je jedan od Prnjavorčana.

Pored Prnjavorčana  ovaj događaj privlači i posjetioce iz drugih opština. Jedan od posjetilaca iz Stanara kaže kako dolazi već dugo godina i da je zadovoljan sa sadržajem koji je ponudio Prnjavorski vašar.

,,Svake godine dolazi, sve je bolje i bolje. Malo je skupo, ali sad sam u penziji, za mene nije skupo. Sve u svemu je dobro. Svake godine dolazim i mislim da ću i na godinu doći.”,

Zbog zabavnih sadržaja koji se nude a u okviru kojih se nalaze ringišpili i druge atrkcije, vašar najviše privlači najmlađe. Porodice sa djecom najčešći su posjetioci ovih događaja.

Prnjavorski vašar koji se organizuje po 107 put, trajaće tri dana.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.