TV K3

android aplikacija

instaliraj

Performans mladih PDP-a u Banjaluci: Postavili pokretnu ambulantu (VIDEO)

Performans mladih PDP-a u Banjaluci: Postavili pokretnu ambulantu (VIDEO)

Mladi PDP – a u banjalučkom parku Mladen Stojanović postavili su danas pokretnu ambulantu, što je kažu njihov odgovor na nabavku bolnice za koju su Vlada Republike Srpske i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite izdvojili 4,6 miliona maraka.

Pokretna bolnica u Republici Srpskoj još uvijek nije smontirana, a određena medicinska oprema ne može biti uvezena jer sadrži živu, istakao je predsjednik mladih PDP- a Banjaluka Ivan Begić tokom performansa u okviru kojeg su, kažu, željeli pokazati kako se za jedan dan može napraviti mini pokretna bolnica koju će ponuditi Vladi. Dodao je da neće prestati govoriti o javnim nabavkama, te da će u toku narednih sedam dana organizovati i prezentaciju svih javnih nabavki koje su, kako kaže, sporne.

Dodali su da cilj ovog performansa nije bio da se zbijaju šale sa građanima Republike Srpske, nego da se ukaže na situaciju u kojoj je potrošeno 4, 6 miliona maraka, te da neće pristati na ovakve javne nabavke. Istakao je i da će prezentovati i dokumentovati preko 50 miliona maraka koje su, kako navode, otišle u ruke ljudi bliskim vlasti.

(TV K3) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.