TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ovo je Bajagina žena, u koju se muzičar zaljubio u autobusu prije 37 godina

Ovo je Bajagina žena, u koju se muzičar zaljubio u autobusu prije 37 godina

Dugoočekivani film “Nebeska tema” scenariste i reditelja Mladena Matičevića o Vladi Divljanu sinoć je prikazan u centru “Sava”.

Momčilo Bajagić Bajaga, koji i učestvuje u filmu, sinoć se pojavio na premijeri, a društvo mu je pravila supruga Emilija, sa kojom je u braku više od tri decenije.

Baš zato što se ne pojavljuje često u javnosti, Bajagina supruga je sinoć privukla poglede mnogih.

Momčilo i Emilija su u u braku od 1989. godine, a pre toga su se zabavljali sedam. Naredne godine dobili su sina Marka, a osam godina kasnije i kćerku Anđelu.

Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Inače njihova ljubavna priča je počela u jednom autobusu u Zemunu, a ostalo je istorija. Kako je jednom prilikom priznao, sve pjesme je posvetio Emi.

– Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnijela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na ljetovanje negdje gdje idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam djevojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog muzike. Da nisam pravio dobre pjesme, ne bi me ni voljeli – rekao je prije nekoliko godina Bajaga u intervjuu za “Novosti”.

Srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.