Ova žena je preotela Šijana Goci Božinovskoj: Uništila mi je porodicu i cijeli život

January 8, 2022, 9:02 am

Pjevačica Goca Božinovska 1989. godine upoznala je kik-boksera i vođu tzv. Surčinskog klana Zorana Šijana.

Sreli su se na plaži u Herceg Novom, a Goca je jednom prilikom ispričala da su poslije susreta na plaži izašli na večeru, a ljubav se desila odmah.

Nakon susreta su se rastali, a da nisu razmijenili brojeve. Jedino što je Zoran znao jeste da se pjevačica vraća s odmora tri dana kasnije, pa je odlučio da se ponovo sretnu i dočekao ju je na aerodromu. Nakon tek druge večeri koji su proveli zajedno zaprosio ju je i Goca Božinovska je pristala.

Folk zvijezda je u jednom intervjuu priznala da se među njima desila “nenormalna ljubav”, praćena velikom ljubomorom, a na kraju i patnjom.

Dobili su su kćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka). Godine 1996. Zoran je ostavio Gocu i djecu zbog njihove komšinice Gorane, za koju je pevačica tvrdila da su jako dobre prijateljice. Gorana je Zoranu kasnije rodila sina Vukašina, a Božinovska je pričala:

– Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je Goca medijima svojevremeno.

Tri godine nakon toga, tačnije 27. novembra 1999. godine u 1.30 Zoran Šijan je ubijen na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića u centru Beograda. Dok je sjedio u svom automobilu i čekao zeleno svjetlo na semaforu na njega je pucano iz drugog automobila. Taj hitac je bio smrtonosan, a njegovo ubistvo nije razjašnjeno ni dvadeset godina kasnije. Poslije Šijanove smrt Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Mirko Šijan, Gocin bivši svekar, njoj i djeci je dao kuću, a Gorani i njenom sinu Vukašinu stan na Bežanijskoj kosi, piše Blic.

(Srpskainfo – FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *