OO SDS Petrovo: SDS će ponuditi svog kandidata za načelnika u Petrovu

August 7, 2020, 2:52 pm

Povodom čina dosadašnjeg predsjednika Opštinskog odbora SDS u Petrovu Ozrena Petkovića da bez najave, obrazloženja i razloga napusti naše redove i postane kandidat za načelnika sa liste druge stranke Opštinski odbor SDS Petrovo na hitnoj sjednici donio je sledeće zaključke:

– SDS Petrovo nikada nije razmatrao opciju zajedničke liste sa drugim strankama na predstojećim izborima.

– Dezinformacija je i podla prevara da se ide sa nekom zajedničkom listom sa SNSD u Petrovu. Tu dezinformaciju šire oni koji žele da unište Srpsku demokratsku stranku u Petrovu.

– Svaka odluka svakog člana stranke je lični čin pojedinca pa tako i odluka dosadašnjeg predsjednika OO SDS Ozrena Petkovića da pređe u redove druge stranke i bude njihov kandidat je njegov lični čin, a o razlozima i motivima možemo samo da nagađamo. Vrijeme će pokazati.

– SDS Petrovo će na lokalnim izborima 15. novembra 2020. imati svoju listu kandidata za odbornike, svog kandidata za načelnika svoje kandidate za biračke odbore i sve što podrazumijeva jednu kvalitetnu, jaku i sa narodom vođenu kampanju.

– SDS je narodna stranka, narod ju je stvorio i narod će je sačuvati uprkos nasrtajima mnogih koji imaju svoje lične stranke kao i onih koji izdaju naše redove radi sopstvenih ciljeva.

SA NARODOM OPŠTINE PETROVA DO POBJEDE.

 

One thought on “OO SDS Petrovo: SDS će ponuditi svog kandidata za načelnika u Petrovu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *