TV K3

android aplikacija

instaliraj

OO SDS-a Teslić: SNSD želi da nastavi da krade na izborima

OO SDS-a Teslić: SNSD želi da nastavi da krade na izborima

Saopštenje povodom izjave Dušanke Majkić o izmjenama Izbornog zakona oglasili su se iz OO SDS-a Teslić, a saopštenje prenosimo u cijelosti:

U Tesliću su uhvaćeni na djelu sa ubačenim listićima, sa zamijenjenim vrećama, sa falsifikovanim zapisnicima, sa potpisanim mrtvim ljudima da su glasali i uprkos svemu tome nisu mogli pobijediti.

U drugim opštinama sigurno ne postoji tako dobra organizacija da spriječi izborne krađe kao u Tesliću. Zato SNSD sav ulog polaže na krađu glasova i žele da to nastave neometano.

Zašto se gospođa Majkić poredi sa Njemačkom gdje nikada nije razmatrano uvođenje skenera, već čisto elektronsko glasanje sa displejima na dodir koje nije uvedeno zbog nedostatka kontrolnog mehanizma.

Zašto se ne poredi sa Majkom Rusijom gdje u zadnja tri izborna ciklusa se koriste skeneri kao primarni način brojanja glasova, a te iste skenirane listiće broje klasični birački odbori ručno – kao kontrolni mehanizam!

Odgovor je vrlo jednostavan: zato što SNSD želi da nastavi da krade ovaj narod, kako njegovu volju na izborima, tako i prirodno bogatstvo, kao i budžet i javna preduzeća i fondove.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.