TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ognjenović: Za ovo smo sanjale i radile cijelo ljeto

Ognjenović: Za ovo smo sanjale i radile cijelo ljeto
Kapitenka ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović, poslie pobjede u finalu Evropskog prvenstva protiv Turske, rekla da je ekipa sanjala ovaj momenat i da je za njega radila cijelo ljeto. Srbija je u finalu pobijedila Tursku sa 3:2 i obranila titulu evropskog šampiona.

– Bilo je onako kako smo očekivali. Neizvjesna utakmica, puna preokreta. Nije bilo lako u ovakvom ambijentu, možda nijedna od nas nije imala priliku da igra pred ovako ispunjenim tribinama. Svi su navijali za Tursku – rekla je Ognjenović u izjavi za RTS.

Tehničar srpske selekcije rekla je i da je ponosna na svoje saigračice.

– I kad se činilo da Turska vodi, da ima meč u svojim rukama, uspjele smo hladne glave da se vratimo. Bilo je sa klupe dobrih izmena u pravim trenucima, mlade igračice su iznijele veliki teret – rekla je Ognjenović i dodala da svi moraju da budu zadovoljni razultatom.

– Ovo smo sanjale, cijelo ljeto smo radile za ovo. Ima previše emocija, biće potrebno nekoliko dana da se utisci slegnu. Ne možemo da dočekamo da stignemo u Beograd gdje nam spremaju doček. Zbog toga treniramo, zbog toga radimo za našu zemlju, za naš narod – zaključila je Ognjenović.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.