TV K3

android aplikacija

instaliraj

Obilježen dan OŠ “Branko Ćopić” u Prnjavoru (VIDEO)

Obilježen dan OŠ “Branko Ćopić” u Prnjavoru (VIDEO)

Učenici i nastavnici prnjavorske Osnovne škole “Branko Ćopić” obilježili su danas Dan učeničkih dostignuća, a na priredbi su vukovcima, učenicima koji su ostvarili značajne rezultate na raznim nivoima takmičenja, kao i onima koji su se posebno zalagali u radu sekcija uručene diplome i knjige.

“Imamo pet vukovaca i dosta dobrih rezultata postignutih na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima. Uskoro ispraćamo jednu generaciju učenika. Nadam se da ćemo u narednoj školskoj godini upisati tri odjeljenja prvačića u centralnoj školi u Prnjavoru”, rekla je direktor Škole Jasmina Malešević.

Učenik devetog razreda Katarina Marjanović, koja je jedan od ovogodišnjih vukovaca, rekla je da je za takav uspjeh potrebno mnogo rada.

“Planiram upisati Gimnaziju u Prnjavoru, a nakon toga krenuti očevim stopama i upisati Medicinski fakultet”, navela je Marjanovićeva.

Nastavnik muzičke kulture u ovoj školi Mario Olenjuk, koji ove godine izvodi jednu generaciju učenika, rekao je da su djeca pokazala zavidno znanje.

“Sva djeca su dobra. Tek sada, upisom u srednju školu, predstoji im najvažnija odluka i opredjeljenje šta će biti u životu. Najviše interesovanja pokazali su za medicinu, elektrotehniku, novinarstvo, određene zanate, a imamo i dosta muzičkih talenata. Razgovarali smo sa njima o tome i savjetima im pokušali olakšati izbor”, naveo je Olenjuk.

U penziju će danas biti ispraćene pomoćne radnice u ovoj školi Borka Jevtić i Bosa Popović, za koje je pripremljen i poseban ispraćaj uz poklone i ručak.

Tokom dana će za učenike biti organizovano crtanje u školi, kao i sportske aktivnosti prvih razreda.

TV K3/Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.