TV K3

android aplikacija

instaliraj

NSRS o radu Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa

NSRS o radu Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa
Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena razmatranjem Izvještaja Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Srpske, sa Izvještajem Komisije za žalbe.

U njima je navedeno da su u radu bila 272 predmeta. Samo pet nije riješeno, a u četiri slučaja utvrđen je sukob interesa.

Po okončanju ove tačke, poslanici bi trebalo da razmatraju i Izvještaj o radu Radio-televizije Republike Srpske za prošlu i za 2017. godinu.

Narodna skupština Republike Srpske razmatrila je sinoć i Izvještaj o izvršenju Plana rada i Finansijskog plana Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske za period 01.01 – 31.12.2018. godine.

Razmotren je i izvještaj Garantnog fonda Republike Srpske o poslovanju za 2018. godinu u kojem se navodi da je lani odobreno i izdato 28 garancija od 3.192.978 KM, čime je podržano 8.822.900 KM kreditnih plasmana sa procentom podrške od 36,19 odsto.

NSRS razmotrila je Izvještaj o poslovanju IRB i fondova za 2018. godinu sa Izvještajem nezavisnog spoljnog revizora u kojem se navodi da su ta banka i fondovi kojima upravlja lani ostvarili ukupnu neto dobit od 20,8 miliona KM.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.