Novo Goražde: Šekarić I Tešanović prešli u DNS

July 28, 2021, 9:34 am

Odbornik u Skupštini opštine Novo Goražde Velimir Šekarić napustio je DEMOS, a Ljiljana Tešanović NDP i svoje političko djelovanje nastavljaju u Demokratskom narodnom savezu.

Klub odbornika DNS-a u Skupštini opštine Novo Goražde održao je prvu sjednicu na kojoj su razgovarali o daljim pravcima i  aktivnostima Demokratskog narodnog saveza.

„Skupština opštine Novo Goražde mora da počne da radi i načelnica opštine treba da otkloni blokadu rada skupštine. Skupštinska većina održava sjednice u hodniku, ispred vrata sale Skupštine, što je u nedopustivo i ponižavanje izabranih odbornika“, rekao je Drakula Milan,  odbornik DNS-a u Skupštini opštine Novo Goražde.

Nedopustivo je da resorno ministarstvo uprave i lokalne samouprave  Republike Srpske ne reaguje na samovolju načelnice opštine koja je zbog gubitka skupštinske većine blokirala cijelu opštinu i rad skupštine.

„Demokratski narodni saveza nastaviće da radi za dobrobit građana i izražavamo zabrinutost zbog blokade, jer ovakvo postupanje je na štetu svih građana i skupštinska većina radi u teškim uslovima“, poručili su odbornici DNS-a Novo Goražde.

(DNS – Foto: Ilustracija)

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *