TV K3

android aplikacija

instaliraj

Neverovatne žene koje zaista postoje!

Sve su žene jedinstvene i vredne divljenja, ali one koje su uspele da obore ili postave svetske rekorde ili učine nešto neverovatno sa razlogom izazivaju pažnju javnosti.

Neverovatne žene koje zaista postoje!

Poljakinju Anetu Florčik često nazivaju najsnažnijom ženom na planeti. To je zbog toga što ona to i jeste jer može da podigne neverovatnih 498,95 kilograma!

Aneta Florčik podiže i baca odrasle muškarce kao od šale!

Aneta Florčik podiže i baca odrasle muškarce kao od šale!

Međutim, ova 36-godišnjakinja dospela je u Ginisovu knjigu rekorda zbog nešto smešnijeg razloga. Naime, Aneta je ženski rekorder u podizanju ljudi – za dva minuta uspela je da podigne i baci 12 muškaraca.

Najsavitljivija žena na svetu, Julija Gintel poznatija kao Zlata

Najsavitljivija žena na svetu je Zlata, to jest Julija Gintel koja je rođena sa izuzetno pokretljivim zglobovima i elastičnim tetivama. To joj omogućava da se savije kao da je od gume i sa lakoćom uđe u kocku ivice 50 santimetara!

Dama poznata pod nadimkom Piksi Foks potrošila je dosta novca da bi izgledala kao Džesika Rebit. Ova 27-godišnjakinja podvrgla se brojnim estetskim zahvatima – više puta je povećavala grudi, a hirurzi su joj izvadili i šest rebara da bi joj struk bio smanjen na neverovatnih 40,64 santimetra (16 inča).

Najstarija gimnastičarka, 92-godišnja Johana Kvas

Penzionerka iz Nemačke, 92-godišnja Johana Kvas ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija gimnastičarka. Uprkos tome što je u desetoj deceniji, ova živahna baka izvodi program na parteru, ali i na razboju.

RTS

Komentarišite

Your email address will not be published.