Nešić: Juče sebi dižu platu već danas ništa ne rade

June 23, 2022, 7:36 am

Izjava premijera Radovana Viškovića da bi Republika Srpska ukinula akcize na gorivo da je samostalna u rangu je njegovog bisera da ‘čovjek može bez hrane i pića mjesec i po dana’. Vidi se da Radovan i SNSD nisu sami sipali gorivo 16 godina. Juče sebi diže platu a već danas za nju ništa ne radi, ocijenio je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Lider DNS-a podsjeća ‘neupućenog i neinformisanog premijera’ da treba pitati Nikolu Špirića, Dušanku Majkić, Sredoju Novića i Lazara Prodanovića zašto su protiv ukidanja akciza na gorivo na period od šest mjeseci.

”Svi se sjećamo slika iz motela ‘Barka’ kada su Milorad Dodik, Bakir Izetbegović i njihova svita, uz ribu, dogovorili povećanje akciza da bi dobili kredit MMF-a. Kada treba zavući ruku u džep građana, onda sa Izetbegovićem mogu i u kafanu, ali kada treba narodu pomoći nisu spremni podržati ukidanje akciza jer prijedlog dolazi od partija iz Federacije, kako rekoše iz SNSD. Bezobrazno i sramno! Kako sa tim istim vašim partnerima iz Federacije na moje oči pristajete na ukidanje Republike Srpske u Briselu a ovo nećete!?”, kaže predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Predsjednik DNS-a ističe da ”nenarodna vlast što prije mora da ode kako bi bio skinut jaram sa grbače naroda” i poručuje:

”Radovanu bih poželio da i on živi od penzije od 480 KM, da s njom pokriva inflaciju od 13 odsto i kupuje gorivo po cijeni od četiri KM.”

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.