TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nadal se danas ženi

Nadal se danas ženi

Rafael Nadal se ove subote ženi sa devojkom iz detinjstva Ćiskom Marijom Fransiskom Perelom, mjesto na kojem će se svadba održati je pravi raj na zemlji, a broj eminentnih zvanica je oko 350. Ipak, da li će svi ispoštovati legendarnog tenisera?

Po mnogim ocjenama je ovo imanje najskuplje u Španiji, a svaki kutak je prelijep, prosto Majorka će se još jednom otvoriti svijetu i pokazati sve čari. Poznato je da je Nadal mjesecima unapred najavljivao da neće dozvoliti fotografisanje na vjenčanju medijima, ali su dan prije venčanja uspeli da ga uslikaju…

Paparaci su odradili svoj posao i otkrili pravi raj na zemlji u srcu Majorke. Na ovom mjestu su snimani mnogi filmovi, a ranije ove godine je i Geret Bejl odlučio da se oženi upravo na ovdje. Lord Lupton je vlasnik ovog imanja koje se često naziva spektakularnim.

Novak Đoković nije pozvan na ovo vjenčanje godine u Španiji, pa će on i Jelena ovu subotu provesti na potpuno uobičajen način. Možda je malo čudno da Španac ima takav odnos prema srpskom igraču, a da je primjera radi pozvao drugog velikog konkurenta Švajcarca Rodžera Federera. Ipak, on ne dolazi.

Federer se neće naći na listi zvanica jer se trenutno priprema za turniru u Bazelu. Glasine govore da će se na vjenčanju naći legendarni Enrike Iglesijas, ali i nekadašnja NBA zvezda i možda i najbolji košarkaš u istoriji Španije Pau Gasol, koji će verovatno povesti i Ket Mekdonel. Jedno parče torte je rezervisano za Ikera Kasiljasa sa Sarom Karbonerom koji posle brojnih problema sa zdravljem ipak dolazi.

Od tenisera treba očekivati Karlosa Moju, Marka Lopeza, Fernanda Verdasko i Felisijana Lopeza.

Kao veliki navijač Real Madrida, Rafa je gotoovo deceniju za omiljenog igrača imao Kristijana Ronalda. Život je htio da se njih dvojica i upoznaju, ali teško da će Portugalac moći da prisustvuje svadbi jer danas od 20.45 Juventus igra sa Bolonjom.

Na vjenčanje bi trebalo da dođe i Huan Karlos I, koji je četiri decenije bio kralj do juna 2014. godine, a očekuje se da na imanje stigne helikopterom. Među 350 najvažnijih zvanica će biti i Karlos Moja, legenda španskog tenisa i trener Nadala.

Rafa se sa Marijom zabavlja već 14 godina, a ona je trenutno zadužena za osiguranje u Fondaciji Nadala.

Rafa je rekao marta ove godine nešto što je oduševilo španske navijače_

– Očigledno da namjeravam da formiram porodicu. Volim djecu i voleo bih rade u životu šta žele – iskren je Rafa koji se maja vjerio sa devojkom u Rimu.

View image on Twitter

Fortaleca, imanje koje se nalazi na obali Polense na severo-istoku Majorke, kupio je lord Lupton 2011. godine za 30 milion funti, iako su tražili više od 75 miliona.

Tvrđava je sagrađena 1628. godine da se odbrani Majorka od osvojača. Novi vlasnik je proširio imanje da bi napravio heliodrom, dva bazena za plivanje, sedam vila i 17 apartmana.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.