Na internetu osvanula Lošina fotografija bez kape: “Možda je ovo jedina takva” (FOTO)

August 3, 2022, 3:40 pm

Frontmen grupe Plavi orkestar Saša Lošić Loša osim po svom muzičkom radu, prepoznatljiv je i po upečatljivom stilu oblačenja.

Kapa je Lošin zaštitni znak, a većina obožavatelja ga nije nikad ni vidjela bez tog modnog dodatka.

Međutim, sada je isplivala jedna slika iz prošlost na kojoj se Saša Lošić Loša može vidjeti bez kape, a objavio ju je na svom Facebook profilu muzičar i novinar Neven Kepeski.

“Podsjetnik na jedan od boljih tuluma u Zagrebu, osamdesetih. A bilo ih je ohoho. Loša i Boro Radaković. Odvalili po Beatlesima. Brijem da je ovo valjda jedina Lošina fotka bez kape… Fotkala moja nezamjetnost”, napisao je Neven ispod fotografije koja je mnoge oduševila, ali i probudila nostalgiju.Inače, Loša je u jednom od intervjua kazao da kapu nosi zato što misli da bi bez nje bio manje atraktivan.

“Poslije tog skidanja kape, članovi benda su mi rekli da je bolje kada je nosim. Osamdesetih sam prošao čaršijom i prišao mi je čovjek iz prodavnice s kapama da mi kaže da je prodao 70 hiljada kapa koje liče mojim, pa su od tih para napravili vikendicu. U izlogu radnje je pisalo ‘kapa ala Loša’ kao jedna riječ”, kroz smijeh je jednom prilikom ispričao muzičar.

Klix.ba (Foto: Klix.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.