TV K3

android aplikacija

instaliraj

Milijarder naljutio Rijanu

Milijarder naljutio Rijanu

Prošlog mjeseca je odjeknula vijest da je Rijana “šutnula” dečka miljardera – Hasana Džamila.

Međutim, njih dvoje su viđeni zajedno na odmoru u Meksiku i iako bi to što su i dalje zajedno trebalo da bude lijepa vijest, na osnovu slika koje su objavili američki tabloidi, jasno je da par definitivno ne uživa.

Dok se Rijana izležavala na ležaljci, Hasan je sjedio nedaleko od nje, ali umjesto razmjenjivanja nježnosti, njih dvoje su izgleda vikali jedno na drugo, tačnije, pjevačica je vikala na njega.

Ljepotica je imala bijesnu grimasu na licu i sve vrijeme je upirala prstom u njega, dok je Hasan odbrambeno pokazivao rukama ka sebi.

Milijarded je na kraju otišao s ležaljke, a Rijana je ostala da ljutito sjedi i puši cigaru.

“Rijana mu je slomila srce. Nije se ništa desilo, nisu se svađali, samo je Rijani dosadilo da bude u vezi s njim. Nekad joj muškarci dosade”, rekao je ranije izvor za američke medije kada su kružile priče da je njihova veza gotova.

Rijana i bogati biznismen iz Saudijske Arabije, koji je nasljednik jedne od najbogatijih porodica na svijetu, prvi put su viđeni zajedno u junu 2017. godine, a pjevačica je potvrdila intimni odnos u intervjuima.

“Ranije sam osjećala krivicu ako uzimam slobodno vrijeme, ali takođe mislim da nikada prije ovoga nisam upoznala nekoga ko je bio vredan toga”, rekla je ona za “Vogue” u maju ove godine.

Prije nego što je ušao u vezu sa Rijanom, Hasan se navodno zabavljao sa Naomi Kembel, a pjevačica i manekenka su se diskretno otpratile s Instagrama kada je objavljeno da je milijarder našao ljubav sa pop zvezdom.

Sad je samo pitanje koliko će romansa da potraje, jer očigledno postoje “problemi u raju”.

NEZAVISNE NOVINE

Komentarišite

Your email address will not be published.