TV K3

android aplikacija

instaliraj

"Mačke" bez konkurencije najlošiji film

"Mačke" bez konkurencije najlošiji film

​Mjuzikl “Mačke” pokupio je najviše nimalo laskavih nagrada “Zlatna malina”, koje se dodjeljuju za najgore filmove godine. Ovo ostvarenje dobilo je čak šest nagrada, uključujući i one za najgori film i najgoreg režisera.

Glumac i voditelj Džejms Korden proglašen je najgorim sporednim glumcem, dok je Rebel Vilson dobila titulu najgore glumice.

Dodjela nagrada je, za razliku od prethodnih godina, održana preko kanala YouTube zbog pandemije virusa korona.

Filmska adaptacija mjuzikla Endrua Lojda Vebera u glumačkoj postavi imala je i zvijezde kao što su Tejlor Svift i Džudi Denč. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da film ne dobije priznanje za najgore ostvarenje godine. Među priznanjima je i nagrada za najgori scenario i najgoru produkciju.

Ovaj film imao je budžet od 95 miliona dolara, a na kino-blagajnama jedva je uspio da zaradi 74 miliona ukupno.

Čak je i glumačka postava ovog ostvarenja zbijala šale na račun filma, pa je tako Rebel Vilson na dodjeli “Zlatnih globusa” izrekla nekoliko šaljivih komentara na film, a na pozornici joj se tada pridružio i Džejms Korden obučen u kostim mačke. Diva Holivuda Džudi Denč, koja se pojavljuje u ovom filmu, priznala je da ni sama nije mogla da pogleda film do kraja.

“Nisam čitala komentare na film, nisam čak željela ni da ga pogledam do kraja”, istakla je Džudi Denč.

Vijest da se nalazi među nominovanim u kategoriji za najgoru sporednu glumicu, ova diva je dočekala u dobrom raspoloženju.

“Pa dobro, bilo je to dobro. Koliko ja znam, ovo je takođe prva nominacija glumice Hilari Daf, koja je dobila nagradu za najgoru glumicu, i Džona Travolte, koji je proglašen za najgoreg glavnog glumca”, rekla je Džudi Denč.

Akcioni film “Rambo: Posljednja krv” takođe nije baš zablistao pred publikom, pa je tako film dobio nagradu za najgori rimejk i nastavak, kao i nagradu za najgore, bezobzirno ignorisanje ljudskog života i javnog vlasništva u filmu.

Ipak Edi Marfi je svojevrsni pobjednik dodjele, jer je ove godine na njegovu adresu stigla “Malina iskupljenja”. Ovo je priznanje za glumca koji je dobro odigrao neku ulogu, nakon serija loših, a nagradu je dobio za filmu “Dolemajt je moje ime”.

Lista dobitnika

Najgori film: “Mačke”

Najgori glumac: Džon Travolta

Najgora glumica: Hilari Daf

Najgora sporedna glumica: Rebel Vilson

Najgori sporedni glumac: Džejms Korden

Najgori scenario: “Mačke”

Najgori režiser: Tom Huper – “Mačke”

Najgori rimejk: “Rambo: Posljednja krv” http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.