TV K3

android aplikacija

instaliraj

Luksuz i tokom pandemije: Indijac nosi zlatnu masku vrijednu 4.000 dolara

Luksuz i tokom pandemije: Indijac nosi zlatnu masku vrijednu 4.000 dolara
“Do ideje da napravim zlatnu masku došao sam kada sam vidio čoveka koji je nosio srebrnu masku. Pošto ja volim zlato i zlatni nakit, teške lančiće i veliko prstenje pomislio sam zašto ne bi mogao da nosim i zlatnu masku. Zamolio sam svog lokalnog zlatara da mi napravi zlatnu masku. Maska je teška 2,5 kilograma, a koštala me je 289.000 rupija (3.869 dolara)“, rekao je Kurade, piše Sputnik.

Naveo je i da maska ima rupice koje mu omogućavaju nesmetano da diše, ali ukazao i da se i pored maske i dalje pridržava mjere fizičke distance.

“Maska ima male rupe zbog lakšeg disanja. Ali, što se tiče efikasnosti znam da je pored toga potrebno i distanciranje. Zato kad odlazim napolje, nosim zlatnu masku, ali također održavam i fizičku distancu”, rekao je on.

Kurade kaže da je u Maharaštri (država u Indiji) gdje živi, ljubav njegove porodice prema zlatu poznata, ali da je zlatna maska ipak privukla pažnju kako lokalnog stanovništva tako i medija.

“U centru pažnje sam kada se u javnosti pojavim sa zlatno maskom. Iako je u ovoj zemlji poznata fascinacija moje porodice zlatom, ipak zlatna maska je potpuno nešto novo i izaziva znatiželju kod mnogih”, rekao je Kurade.

U Indiji je od početka pandemije zabilježeno više od 650.000 koronavirusa

U Indiji je inače u petak zabeleženo više od 22.700 novozaraženih. Od početka epidemije, indijski zvaničnici za javno zdravstvo prijavili su više od 650.000 slučajeva zaraženih, a broj umrlih u ovoj zemlji je iznad 18.600.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.