TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ljubav nema pravila, 25. 01. – 21.50

"Ljubav nema pravila" redateljice i scenaristice Nancy Meyers zabavna je i iznimno simpatična priča o muškarcu koji odbija odrasti, ali koji nikako ne shvaća da mlad može ostati samo u društvu svojih vršnjaka.

Ljubav nema pravila, 25. 01. – 21.50

Iako već u šestom desetljeću života, njujorški glazbeni mogul Harry Langer (Jack Nicholson) ima libido mladića stoga je neprestano u društvu lijepih mladih djevojaka. Ali na jednom od svojih spojeva Harry doživi srčani udar, i to baš u kući djevojčine majke.

Dok ga njeguju djevojka Marin (Amanda Peet), njena majka Erica (Diane Keaton) i zgodni mladi doktor Julian (Keanu Reeves), Langer će doživjeti neočekivan i dotad nevjerojatan preokret – shvatit će kako ga privlače i žene njegovih godina!

Legendarni Jack Nicholson još jednom dokazuje zašto je jedan od najvećih holivudskih glumaca u povijesti, ali prava zvijezda filma ipak je Diane Keaton koja je za svoju sjajnu ulogu osvojila nagrade Zlatni globus i onu američkih kritičara te nominaciju za Oscara. Uz njih, u filmu gledamo tako velika imena kao što su Keanu Reeves, Frances McDormand ili Amanda Peet.

Uloge: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves

Režiser: Nancy Meyers

Žanr: Komedija, romantika

Dužina trajanja: 128 minuta

Godina proizvodnje: 2003.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.