Kome retrogradni Pluton donosi čaroliju u životu

May 18, 2020, 6:20 am

Iako se retrogradni pravac planeta smatra za negativan, ovaj retrogradni Pluton donosi nekim znakovima pozitivnu transformaciju.

Pred nama je period u kojem svjetlost i tama igraju zavodljivi ples sa predivnim završnim koracima. Iz tame u učimo, podižemo svijest o njoj i na kraju je pretvaramo u svjetlu energiju koja nam je neophodna za dobre promjene života.

Retrogradni Pluton podstiče neke znakove da dožive dobru transformaciju i ostvare mogućnost za napredovanje.

Evo kojim znakovima retrogradni Pluton donosi divnu čaroliju u život:

Blizanci – pobjeda strahova

Više nema razloga za strah, dragi Blizanci. Retroradni Pluton želi da ojača vašu svijest na polju intimnosti i fiannsija. Povratak zdravog balansa u vaš život čini da postanete najbolje verzija sebe. Snažna ličnost koaj ne poznaje strahove i nesigurnosti, već se prepusta životnim avanturama i pobjedama.

Djevica – pronalazite svoju sreću

Retrogradni pluton vas uči da živite. Sve uspostavljene granice koje su vas blokirale na putu ka sreći, sada nestaju iz vašeg života. Oživljavate svoje strasti i živite punim plućima. Nova životna perspektiva donosi vam predivne šanse za budućnost.

Jarac – preporođeni svakim novim danom

Kada bi se o vašem životu napisala knjiga, kako biste je nazvali? Dragi Jarčevi, ko ste vi i ko želite da postanete? Retrogradni pluton vam pomaže da uništite toksična uvjerenja i napokon ostvarite lični uspjeh. Usljed pozitivnih unutrašnjih promjena, vaši planovi počinju da se ralizuju.

Vodolija – mijenjate duh vaših odnosa

Samo zato što nešto ne vidite, to ne znači da to nije prisutno, drage Vodolije. Retrogradni Pluton nije samo testiranje vaše vjere, već i snažno povezivanje sa svojom duhovnom stranom. Sve loše navike i neosnovani strahovi nestaju. Gubi se sve što vas je sputavalo da vaš emotivni odnos napreduje. Ovaj retrogradni ciklus donosi divne promjene u ljubavi.

Lav – dobre promjene rutina

Da li tokom dana imate vremena da ostvarite sve planove vaših srećnih zvijezda? Srećom, retrogradni pluton donosi čudesne promjene na vaše polje zdravlja, podstiče vas da usvojite mindfulness tehniku i obnovite svoju energiju. Sada možete da uradite sve što želite. Ne postoje šanse za gubljenje vremena – svaki trenutak donosi šansu za blagostanje, piše zena.blic.rs.

Autor:  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *