TV K3

android aplikacija

instaliraj

Koji znak je vaš idealan partner u krevetu?

Koji znak je vaš idealan partner u krevetu?

U krevetu s Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, lepršavi donji veš i senzualnu muziku.

Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znacima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet provjeriti šta kažu zvijezde.

OVAN

Asertivni i pomalo agresivni, ovnovi traže pobjedu. Češće su lovci, nego ulov, a za svoje seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nježnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, vaga, djevica, škorpija.

BIK

Više senzualni, nego seksualni. Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbjegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpija, rak, djevica, jarac.

BLIZANCI

Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mjestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvijek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, strijelac, vodolija

RAK

Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, lav, jarac, ribe.

LAV

Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvijek su dobro društvo, vole da zadovolje, ali i da budu zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osjetljivi na leđa.

Najbolji spoj: Škorpija, ovan, strijelac, lav.

DJEVICA

Energične djevice su daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duge poljupce i nježne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osećaj.

Najbolji spoj: Bik, vaga, ribe, jarac.

VAGA

Najprefinjenija od svih horoskopskih znakova, vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nježna i osjetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, lepršav donji veš i senzualnu muziku.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, lav, strijelac.

ŠKORPIJA

Škorpije su izrazito seksualne. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvijek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju sopstvene potrebe, piše Prva.rs.

Najbolji spoj: Bik, lav, škorpija, riba.

STRIJELAC

U krevetu su šarmantni, nježni i pažljivi. Svakodnevni seks može brzo da im dosadi, pa od partnera uvijek traže da budu spontani. Slobodne strijelčeve često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama takođe vole određenu dozu slobode kako bi mogli da isprobavaju nove stvari.

Najbolji spoj: Lav, ovan, blizanci, vodolija.

JARAC

Baš kao i škorpije, jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplikovano. Ipak, noge i kolena su im osetljiviji od ostatka tijela. Ne vole da ih pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipate u javnosti, ali zato u krevetu i te kako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, bik, jarac, devica.

VODOLIJA

Vodolije se smatraju najmanje konvencionalnim od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih zavode, ali ipak vole da zadrže i nešto sopstvene moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti.

Najbolji spoj: Blizanci, vodolija, strijelac, djevica.

RIBE

Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pažnje. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojićete ih maštovitom tehnikom. Više vole da  zadovolje nego da budu zadovoljeni.

Najbolji spoj: Škorpija, rak, djevica i vaga.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.