Kefalonija, prekrasno grčki ostrvo čuva tajne skrivane duži niz godina

June 24, 2022, 8:40 am

Jedna od posebnosti otoka su mala raštrkana sela koja se nalaze u njegovoj unutrašnjosti gdje se imate priliku susresti s drevnim običajima i navikama, ljubaznim domaćinima i tradicionalnim načinom života

Teško je izdvojiti mjesto koje više privlači svojom ljepotom, bilo da se radi o historijskim tragovima ili prekrasnoj obali koja oduzima dah.

Dolazak u Grčku znači da ste ušli u posebni svijet, a ono što najviše oduševljava su grčki otoci ispunjeni bogatim sadržajem te nevjerojatnim plažama.

Kefalonija je jedan od otoka koji ne prestaje oduševljavati, a svake ga godine posjeti velik broj turista.

Gorje Ainos uzdiže se iznad cijelog otoka te tako dominira ovim područjem. S vrha gorja pruža se nevjerojatan pogled na susjedne jonske otoke, a za lijepog vremena vide se i obrisi obližnjeg kopna.

Svaki dolazak na otok otkriva tajne skrivane duži niz godina. Zabava na Kefaloniji sastoji se od brojnih izleta organiziranih brodom ili izleta na kopnu.

Unutrašnjost otoka možete istražiti šetajući i tako otkriti najljepše i najneobičnije predjele.

Prilikom istraživanja imat ćete priliku vidjeti slikovite podzemne špilje, manastire, prekrasna jezera i druge mistične pojave.

Svaki posjetitelj nakon boravka na otoku ostane impresioniran zelenim dolinama, raznovrsnim cvijećem i gustim šumama.

Jedna od posebnosti otoka su mala raštrkana sela koja se nalaze u njegovoj unutrašnjosti gdje se imate priliku susresti s drevnim običajima i navikama, ljubaznim domaćinima i tradicionalnim načinom života.

Izvor: Avaz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.