Katarina Radivojević o estetskim korekcijama: Botoks radim, ali toliko da i dalje mogu da se namrštim

November 2, 2021, 5:55 pm

Glumica Katarina Radivojević (42) otkrila je kojim se estetskim intervencijama podvrgla i da li neke planira da odradi u bližoj ili daljoj budućnosti.

Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo cijelo čelo i malo oko očiju, bore smijalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svijetle oči i škiljim, pa kada se ljeto približi kraju, vidi se poneka bora viška – otkrila je glumica.

– On mi tada kaže: “Krenula je bora.” Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki esteta i veliki profesionalac, i umije to da uradi na pravi način – rekla je Katarina.

Glumica je istakla je da ne želi da zvuči pretenciozno, ali da se rodila sa velikim ustima, velikim očima, jakim vilicama i jagodicama.

– Nije bilo potrebe da nešto mijenjam. Razumijem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa mjerom i ne bi trebalo pretjerivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga mijenjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje. Kada biste vidjeli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po tabloidima da sam ih radila. On je ostario, ali i dalje ima ta usta – rekla je ona.

– Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savjete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda – ispričala je glumica u emisiji Generalka.

Srpskainfo.com (Foto: RAS Srbija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *