TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Kastelo”: Određen pritvor uhapšenima

Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor Nevenu Neškoviću /33/ sa Sokoca i još trojici uhapšenih u akciji "Kastelo" koji su osumnjičeni da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više krađa i razbojništava.

“Kastelo”: Određen pritvor uhapšenima

Portparol Okružnog suda Јelena Popović rakla je Srni da je pritvor do 22. marta određen i Slobodanu Bojaniću /29/, Borislavu Stuparu /28/ i Nikoli Vasiljeviću /31/ iz Banjaluke.

Pritvor im je određen zbog osnovane bojazni da će osumnjičeni uništiti, skriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak i zato što naročite okolnosti ukazuju da će ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

Mjere pritvora su određene i zbog bojazni da će uhapšeni ponoviti krivično djelo i zbog toga što se za počinjena krivična djela može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, te zbog toga što bi puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanju javnog reda.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pod nadzorom Specijalnog tužilaštva Republike Srpske u nedjelju, 22. februara, u sklopu akcije “Kastelo” uhapsili su četiri lica i pretresli šest lokacija na širem području Banjaluke.

Uhapšeni su osumnjičeni da su izvršili teške krađe i razbojništva u većim marketima gdje su pretežno krali cigarete, čime su pričinili materijalnu štetu od 1.000.000 KM.

Prilikom pretresa objekata koje su koristili osumnjičeni pronađen je novac, mobilni telefoni, računari, alat i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa tim krivičnim djelima.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.