Kamala Haris na naslovnici Voga, slika nije ona koju je željela (FOTO)

January 11, 2021, 7:55 pm

Novoizabrana potpredsjednica SAD Kamala Haris našla se na naslovnoj strani februarskog broja modnog časopisa ”Vog”, ali njen tim tvrdi da postoji problem, jer slika nije ona na koju je Kamala Haris pristala.

Umjesto puderasto plavog modnog odjela koje je Kamala Haris nosila na slikanju za naslovnu stranu, prva Afroamerikanka izabrana za potpredsjednicu na slici nosi ležerniju odjeću i popularne “starke”, koje je ponekad nosila tokom kampanje, prenosi AP.

 

Kancelarija buduće potpredsjednice odbila je da pruži zvanično reagovanje, a predstavnici ”Voga” nisu odgovorili na zahtjev Asošiejted presa za komentar, prenosi B92.

 

Izvor AP koji je zatražio da ostane anoniman rekao je da je tim Harisove izrazio ”Vogu” svoje razočaranje zbog odluke časopisa.

Naslovna strana je izazvala negodovanje i na društvenim mrezama, navodi američka agencija.

Jedna korisnica Tvitera uporedila je fotografiju naslovne časopisa “El” sa spornom iz “Voga”, dok su drugi komentarisali kako se “Vog” nije potrudio u ovom slučaju.

Kamala Haris će 20. januara položiti zakletvu za potpredsjednika, kada će i Džozef Bajden položiti zakletvu za predsjednika SAD.

(Srpskainfo – FOTO: MICHAEL REYNOLDS/EPA)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *