Kako da koristite Snapchat?

April 8, 2015, 9:19 am

Snapchat, aplikacija za tempirano dijeljenje multimedijskih sadržaja došla je na vrhuncu svoje popularnosti na loš glas kada se stvorilo mišljenje da jedino služi razmjeni provokativnih fotografija zato što se po prijemu i pregledu automatski brišu sa uređaja i servera.

Ipak, Snapchat možete koristiti u sasvim nevine i kreativne svrhe koje će vašu komunikaciju učiniti bržom, povezanijom i uzbudljivijom, pogotovo ako prikaz fotke postavite na jednu sekundu!

Snapajte poklon koji ste namijenili toj osobi

Pod uslovom da sam čin poklanjanja nije tajna, Snapchat je idealan za podizanje slatkog iščekivanja, samo nemojte baš otkriti čitav sadržaj paketa.

Snapajte slova kako biste složili riječ-poruku

Dok šetate gradom začinite komunikaciju slanjem fotki slova s različitih lokacija kako biste iskomunicirali neki ključni pojam, nešto romantično ili neku internu foru.

Spremate zabavu ili ručak za prijatelje? Pošaljite im najavu onoga što ih čeka

Hrana je uvijek dobar model, a sastojci mogu poslužiti u igri pogađanja onoga što će biti na meniju ili kao podsjetnik za ono šta nedostaje zabavi. 4. Snapajte “misterioznu” lokaciju

Dogovarate susret ili imate neku posebnu lokaciju blisku vama i osobi s kojom chatujete? Snapajte detalj te lokacije i čekajte povratnu reakciju. Samo pazite da ne čekate predugo na tom mjestu!

Snapajte lijepe podsjetnike

Ako se nalazite negdje gdje vas je nešto podsjetilo na dragu osobu dovoljno je poslati tu sekundu sjećanja i pozitivna reakcija neće izostati.

 

Atv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *