TV K3

android aplikacija

instaliraj

Istočno Sarajevo: Održan dobrotvorni bazar “Živi zdravo – čuvaj okolinu” (VIDEO)

Istočno Sarajevo: Održan dobrotvorni bazar “Živi zdravo – čuvaj okolinu” (VIDEO)

U Istočnom Sarajevu održan je humanitarni bazar “Živi zdravo – čuvaj okolinu” na kojem su izloženi proizvodi od recikliranih materijala, a prihodi od prodaje biće donirani Udruženju za djecu i roditelje sa invaliditetom “Vratite nam osmijeh”. Projekat “Budi prirodno inkluzivan” organizuje Omladinska organizacija “Natura” iz Istočnog Sarajeva u saradnji sa Gimnazijom i srednjom stručnom školom Istočna Ilidža i Udruženjem za djecu i roditelje sa invaliditetom “Vratite nam osmijeh”.

Izložene proizvode -nakit, boce, vrećice i ukrasne kutijice zajedno je pravilo šestoro djece sa posebnim potrebama i 12 učenika Gimnazije i srednje stručne škole Istočna Ilidža”.

Cilj bazara je smanjenje stope diskriminacije djece sa posebnim potrebama i predstavljanje proizvoda od recikliranog i prirodnog materijala koji su kreirani tokom inkluzivnih radionica.Reciklirani i prirodni materijali mogu se ponovo upotrijebiti i time smanjiti otpad i ugrožavanje životne sredine.

Projekat “Budi prirodno inkluzivan” organizuje Omladinska organizacija “Natura” iz Istočnog Sarajeva u saradnji sa Gimnazijom i srednjom stručnom školom Istočna Ilidža i Udruženjem za djecu i roditelje sa invaliditetom “Vratite nam osmijeh”. Svoje proizvode učesnici bazara prodavali su po simboličnim cijenama od dvije do pet KM.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.