TV K3

android aplikacija

instaliraj

Istočno Sarajevo: Održan dobrotvorni bazar “Živi zdravo – čuvaj okolinu” (VIDEO)

Istočno Sarajevo: Održan dobrotvorni bazar “Živi zdravo – čuvaj okolinu” (VIDEO)

U Istočnom Sarajevu održan je humanitarni bazar “Živi zdravo – čuvaj okolinu” na kojem su izloženi proizvodi od recikliranih materijala, a prihodi od prodaje biće donirani Udruženju za djecu i roditelje sa invaliditetom “Vratite nam osmijeh”. Projekat “Budi prirodno inkluzivan” organizuje Omladinska organizacija “Natura” iz Istočnog Sarajeva u saradnji sa Gimnazijom i srednjom stručnom školom Istočna Ilidža i Udruženjem za djecu i roditelje sa invaliditetom “Vratite nam osmijeh”.

Izložene proizvode -nakit, boce, vrećice i ukrasne kutijice zajedno je pravilo šestoro djece sa posebnim potrebama i 12 učenika Gimnazije i srednje stručne škole Istočna Ilidža”.

Cilj bazara je smanjenje stope diskriminacije djece sa posebnim potrebama i predstavljanje proizvoda od recikliranog i prirodnog materijala koji su kreirani tokom inkluzivnih radionica.Reciklirani i prirodni materijali mogu se ponovo upotrijebiti i time smanjiti otpad i ugrožavanje životne sredine.

Projekat “Budi prirodno inkluzivan” organizuje Omladinska organizacija “Natura” iz Istočnog Sarajeva u saradnji sa Gimnazijom i srednjom stručnom školom Istočna Ilidža i Udruženjem za djecu i roditelje sa invaliditetom “Vratite nam osmijeh”. Svoje proizvode učesnici bazara prodavali su po simboličnim cijenama od dvije do pet KM.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.