TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ispekli 15.000 palačinki: Više stotina kuvara iz Srbije i svijeta satima obrtali tave (VIDEO)

Ispekli 15.000 palačinki: Više stotina kuvara iz Srbije i svijeta satima obrtali tave (VIDEO)

Više od stotinu kuvara iz raznih dijelova svijeta, ali i Srbije, satima je u Vrbasu peklo palačinke u okviru manifestacije “Chefs for life – Kuvari velikog srca”, jednodnevnog okupljanja sa humanitarnim karakterom, ali i ambicijom da se obori Ginisov rekord u broju ispečenih palačinki.

Ispečeno je više od 15.500 palačinki, što bi trebalo da bude dovoljno da se obori sadašnji rekord od nešto više od 14.000 ispečenih palačinki prošle godine u Sarajevu. Cijeli postupak je snimljen i biće poslat na razmatranje Ginisovoj komisiji, najavili su organizatori, prenosi portal 021.

Gepostet von Centar Za Fizičku Kulturu am Sonntag, 5. Mai 2019

Inače, palačinke su namijenjene za posluženje i gostima manifestacije, ali što je najvažnije, nezbrinutoj, socijalnoj ugroženoj i/ili bolesnoj djeci smještenoj u bolnici u Vrbasu, kao i najstarijim sugrađanima, korisnicima gerontološkog centra.

Manifestaciju su pokrenuli glavni kuvar Ljubica Komlenić, glavni kuvar Daniel Mikšić, osnivač udruženja “MultiArt – Vozači velikog srca” Boris Bjelović i osnivač organizacije “Chefs for life” Diego Toskani, piše portal 021.

Autor: 

Foto: FACEBOOK – Centar Za Fizičku Kulturu

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.