TV K3

android aplikacija

instaliraj

Intezivno snimanje serije “Ubice moga oca”

Seriju RTS-a "Ubice moga oca" autori najavljuju kao projekat kakav do sada nije viđen na ovim prostorima.

Intezivno snimanje serije “Ubice moga oca”

Poslije dvadesetak dana snimanja, glumac Vuk Kostić kaže da će pred gledaocima biti napeta radnja sa složenim likovima. Reditelj Predrag Antonijević naglašava da se slučaj jednog ubistva rješava kroz 10 veoma zanmljivih epizoda. Na male ekrane RTS serija stiže krajem oktobra.

Radnja se odigrava u Beogradu, u sadašnjem vremenu. Mladi inspektor Aleksandar Јakovljević, koga igra Vuk Kostić, dobija prvi veliki slučaj – rješavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Paralelno sa istragom koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je i rastrzan između dvije žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje stažistkinje Јelene (Nina Јanković) i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević) sa kojom je u vezi. Aleksandar otkriva i da je i smrt njegovog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i povezana sa smrću nevine djevojke. Potpuno sam, u borbi za istinu, rizikovaće i sopstveni život.

Reditelj kao jednu od glavnih razlika između domaćih kriminalističkih serija i “Ubica moga oca” je to što se jedno ubistvo rješava 10 epizoda, što je karakteristika pojedinih američkih serija.

Pohvalivši glumačku ekipu, reditelj je istakao da ne isključuje nastavak serije, u zavisnosti od interesovanja publike.

– Lijepo provodimo dane na setu, svaki dan nešto novo radimo i svaki put me nešto novo oduševi. Prvi put sam sa značkom na pravoj strani zakona i to me najviše oduševljava. Uvijek sam želio da igram jednu takvu ulogu. Ovo je krimi-serija gdje gledalac do posljednje sekunde ne može da prepozna prijatelje od neprijatelja – rekao je Vuk Kostić.

Kriminalističke serije, u posljednjih par decenija, jedna su od glavnih karika TV produkcije najvećih svjetskih televizija. Takva vrsta serije često se ne zaustavlja na samo jednoj sezoni već se otvara mogućnost za nastavak serijala preko novog zamršenog krimi slučaja.

– Priča je kao što već znate o kriminalu. Spremao sam se tako što sam čitao, a volim i da gledam strane kriminalističke serije kao i većina ljudi, ali bez obzira na to ovaj projekat je svoj, ima svoj pečat, odlična je priča i mislim da će biti jako gledana. Serija se snima četiri mjeseca, a ja sam do sada radio i filmove koje smo snimali i po godinu dana – rekao je Slavko Štimac, jedan od protogonista.

Uloga jednog od mlađih inspektora povjerena je glumcu Marku Јanketiću.

– Igram mladog ispektora za uviđaje i čovjeka koji je uključen u istragu ubistva, to klupko koje se kasnije odmotava i mreža tih odnosa. Odgovara mi čitava priča, mislim da je zanimljiva, da drži pažnju. Nismo imali prilike do sad da tako nešto radimo, ovo je potpuno novo iskustvo za mene. Mislim da je ovo projekat koji ima šansu da bude veoma gledan i da napravi nešto novo na našim prostorima – ocijenio je Јanketić.

U glumačkoj ekipi su i Tihomir Stanić, Nina Јanković i Katarina Radivojević, a brojnu glumačku pod,elu čine još i Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Јelisaveta Orašanin, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica i drugi.

Snimanje serije “Ubice moga oca” trajaće do sredine septembra, a njeno premijerno emitovanje na programu Radio-televizije Srbije planirano je za kraj oktobra ove godine.

RTRS

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.