Instagram uveo novinu: Reakcije korisnika različite, da li će se vama svidjeti?

August 8, 2020, 11:09 am

Instagram je prije nekoliko dana u više od 50 zemalja svijeta izbacio svoj novi dodatak, tačnije, odgovor na platformu TikTok po imenu Rils.

Slično kao i kod TikToka, Rils omogućava korisnicima da snimaju kratke videozapise sa muzikom. Video može da traje do 15 sekundi, a sem muzike, mogu se dodavati razni efekti i filteri. Rils objave funkcionišu kao i sve Instagram objave do sada, te mogu biti i javne, ali i privatne, odnosno, dostupne samo onima koje ste odabrali da vas prate.

Nije se dugo čekalo na reakcije, kako kompanije TikTok, tako i korisnika društvenih mreža. Naime, čim su vidjeli o čemu se radi, iz TikToka su se oglasili sa rečenicom “Pa… ovo izgleda poznato…”

Sa druge strane, korisnici koji nisu ljubitelji TikToka, imali su veliki broj loših komentara na račun nove Instagramove opcije, i to uglavnom zbog načina na koji Rils utiče na algoritam fida, odnosno, na objave koje se pojavljuju među prvima, prenosi Blic.

– “Zašto nam nameću Rils u eksplor fidu, samo nebitni ljudi mi izlaze”, “Instagramov fid je s ovim uništen, želim da gledam neke normalne objave, a sad sve što vidim je zapravo TikTok”, samo su neki od komentaranezadovoljnih korisnika.

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *