TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ima samo godinu dana, a postala je poznata širom svijeta zbog ove reakcije (VIDEO)

Ima samo godinu dana, a postala je poznata širom svijeta zbog ove reakcije (VIDEO)

Ako ste fan mimova i smiješnih video snimaka sa društvenih mreža, sigurno vam nije promakao snimak djevojčice koja pokušava da ubaci slamčicu kroz poklopac na plastičnoj čaši za kafu, a kada u toj namjeri iz nekoliko puta nije uspjela, odreagovala je na način koji bi to učinio svako od nas – jednostavno je odustala i bacila i slamčicu i čašu. Iako je snimak nastao u Americi, zbog čega se mislilo da je “brejn storming” djelo tamošnjeg klinca, ispostavilo se da se djevojčica zove Staša i da je Srpkinja.

Kada je Suzana Marjanović, novinarka iz Srbije koja već nekoliko godina sa suprugom i kćerkom živi u Vašingtonu, okačila na svoj Instagram profil video u kojem mala Staša na demonstrativan način baca slamčicu i čašu od kafe, nije ni sumnjala da će ovaj video postati jedan od najvećih svjetskih virala, piše Noizz.

Naime, ubrzo po objavljivanju, snimak sa Stašom je završio na Instagramu, Fejsbuku, Jutjubu, Tviteru, te i na brojnim svjetskim portalima kao mim koji na savršen način simboliše odsustvo koncentracije i destruktivnu reakciju svakoga od nas kada nam nešto ne polazi za rukom.

Mama Suzana je otkrila kako je došlo do same Stašine reakcije, ali i kako se osjećala kad je saznala da je njeno dijete postalo planetarni mim.

– Snimak je nastao sasvim slučajno dok smo se nas dvije zabavljale čekajuci tatu da nam se pridruži u zajedničkoj igri koja nam je ritualno vrijeme nakon što se on vrati sa posla, a prije njenog spavanja. I prije nego što sam se dosjetila da upalim kameru, ona je isti postupak sa čašom i cjevčicom ponovila više puta sa identičnom reakcijom. Inače, nas kao roditelje to njeno nestrpljenje plaši, već mjesecima pokušavamo da ublažimo taj eksplozivni temperament na mnogo načina i nismo baš daleko odmakli u rezultatima. Ali ono dobro što je iz ovog njenog karaktera proizašlo, jeste to što je izazvala milione i milone osmijeha i zabavila svijet od zapada do istoka – rekla je ona.

Kao rezultat Stašine reakcije i vrtoglavog emitovanja snimka od Brazila do Rusije, uslijedile su i povratne reakcije publike, odnosno, pojedinaca koji su počeli da pišu Suzani i njenom suprugu. Kada su shvatili da je snimak završio kako na portalima, tako i na televizijskim kanalima, pokušali su da zaustave lavinu šerovanja i komentarisanja, ali nisu uspjeli u tome. Tada su odlučili da video licenciraju.

– Tih dana dok se njen snimak dijelio po internetu i imao više milionske preglede na nama nepoznatim stranicama po društvenim mrežima kao što su instagram, tviter, fejsbuk, jutjub, od Brazila do Rusije, nismo se prijatno osjećali dok smo dobijali poruke od nepoznatih ljudi da je Staša vec internet zvijezda na Bliskom i Dalekom istoku, da je brazilske televizije prikazuju, da je njen snimak na mnogim svjetskim portalima. S obzirom da smo tek tada shvatili moć interneta koja je u nama izazivala nemoć, jer nikako nismo mogli da zaustavimo milionska dijeljenja njenog snimka i ako smo se svim silama potrudili, donijeli smo odluku da ga licenciramo.

Zaštitom autorskih prava, Staša, iako stara tek godinu dana, počela je da zarađuje lijepu svotu novca, te je na taj način umjesto da samo ona dobije poklone za Novu godinu, uspjela da “zaradi” dovoljno da počasti i mamu i tatu.

– Savjest što smo je izložili pozornosti nam je malo umirena, jer ona od svog snimaka sada zarađuje. Staša je jednogodišnja beba, koja je od svog novca za novogodišnje i božićne praznike počastila i sebe i roditelje poklonima – rekla je Suzana na kraju razgovora za Noizz.

Sudeći po jednoj od zadnjih objava na Instagram nalogu njene mame, mala Staša je ipak navježbala strpljenje, pa je na kraju i konačno uspjela da ubaci slamčicu u čašu.

Izvor: srpskainfo 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.