TV K3

android aplikacija

instaliraj

Hale Beri pokazala vježbu poslije koje će vam seksualni život procvjetati

Hale Beri pokazala vježbu poslije koje će vam seksualni život procvjetati

Holivudska glumica je nedavno objavila objavila video kojim željela da ohrabri žene da počnu sa kardio treninzima kako bi poradile na zdravlju kardiovaskularnog sistema, ali i boljem seksualnom životu.

Pripremajući se za ulogu u novom nastavku filma “John Wick”, glumica i njen trener Piter Li Tomas skaču tako što koljena dižu visoko. U objavi je Beri istakla koje su prednosti takve vježbe.

”Kardio je za mene esencijalan dio rutine i vjerujem da moj fitnes režim bez njega nije potpun”, napisala je i pojasnila da je takav trening važan za zdrav kardiovaskularni sastav jer krv brže kulja kroz tijelo, a pritisak dolazi u ravnotežu.

”Prednosti su bolje pamćenje, bolja cirkulacija, čistija koža, smanjena nadutost i ozbiljno sagorijevanje kalorija. Moja omiljena prednost je povećano seksualno uzbuđenje”, dodala je.

Terapeutkinja za seksualni život Alin Zolbrod uvjerena je da u tome ima istine.

”Ovakva vježba popravlja cirkulaciju, a povećan protok krvi u ženskom polnom organu može dovesti do veće vlažnosti”, pojasnila je pozivajući se na istraživanje kojim je otkriveno da tijelo žene nakon 20 minuta intenzivnog vježbanja intenzivnije reaguje na seksualne nadražaje.

Takođe, kaže Zolbrod, nakon kardio treninga ste snažniji i fleksibilniji zbog čega seks može biti zabavniji i izazvati vas da se okušate u novim pozama.

“Ne treba zaboraviti da se nakon vježbanja oba pola osjećaju poželjnije, što može dovesti do boljeg seksualnog života”, zaključila je Zolbrod.

(Bigportal)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.