TV K3

android aplikacija

instaliraj

Glumili mladence u školskom videu, pa se vjenčali 13 godina kasnije na istom mjestu

Glumili mladence u školskom videu, pa se vjenčali 13 godina kasnije na istom mjestu

Par koji je pozirao u školskom videu glumeći mladoženju i mladenku vjenčao se 13 godina kasnije na istom mjestu, odnosno u istoj crkvi.

Carrie Horner (36) je prvi put u vjenčanici ušla u crkvu Svetog trojstva u Farehamu u Hampshireu te stala pored “mladoženje” Iana Hornera (34) 2004. godine kada su glumili mladence u edukacijskom školskom videu. Oni su nedugo nakon toga potpuno izgubili svaki kontakt.

Međutim, trinaest godina kasnije, tačnije u junu 2017. godine, vjenčali su se u istoj crkvi.

“Lažno vjenčanje je bilo zabavno. Cijela moja porodica je došla na snimanje, jer smo imali zabavu u blizini. Nakon snimanja smo se vratili na roštilj, a s nama je pošao i Ian. U šali smo sjekli svadbenu tortu te pravili fotografije, dobro smo se zabavljali. Ipak, nismo mogli ni sanjati da ćemo se zaista vjenčati 13 godina kasnije”, izjavila je Carrie.

Carrie je Iana upoznala 2003. godine kada su zajedno radili tokom božićne sezone.

“Mislila sam da je lud i zabavan, imao je prelijepe plave oči”, dodala je Carrie prisjećajući se prvih trenutaka s Ianom.

Iako su u početku bili samo prijatelji, sada su priznali da je uvijek postojala privlačnost među njima.

Godinu dana nakon što su se upoznali, Carrie je u razgovoru s majkom Caroline saznala da lokalna crkva traži volontere za snimanje videa vjenčanja i zabave, koji bi bio prikazivan u školama. Carrie se prijavila za mladenku, a kolege na poslu je pitala da li neko želi glumiti mladoženju. Ian je pristao.

“Bila sam sretna što je to Ian, bio je zabavan, a znala sam da će uraditi dobar posao”, dodala je Carrie.

Nakon snimanja su se udaljili, Ian je otputovao na Kipar gdje je počeo raditi, dok je Carrie putovala Velikom Britanijom glumeći u predstavama. Povremeno su razmjenjivali SMS-ove, ali su se bolje povezali tek 2013. godine. Dodali su jedno drugo na Facebooku, a nešto kasnije su se i vidjeli, otišli su na ručak i odlično se zabavili.

“Nakon ručka smo igrali golf, a onda otišli na večeru. Potom smo odlučili da odemo i na piće te smo ostali zajedno do 3 sata ujutro. Jednostavno, željeli smo provesti što više vremena zajedno”, istakla je Carrie.

Godine 2014. su bili na romantičnom odmoru u Veroni u Italiji kada je Ian zaprosio Carrie na balkonu poznatog para Romea i Julije.

“Bilo je nevjerovatno, nisam to očekivala. Prvo sam bila zbunjena, kleknula sam i ja jer sam pomislila da Ian nešto traži. Oduvijek sam voljela taj balkon, djed mi je dao fotografiju kada sam bila veoma mala. Čuvala sam je, a Ian se toga sjetio”, ispričala je Carrie.

Nakon toga je uslijedilo planiranje vjenčanja, a mjesto ceremonije nije bilo teško odrediti, izabrali su crkvu gdje su snimali “lažno” vjenčanje 13 godina ranije.

“Bilo je neobično vratiti se tamo 13 godina kasnije. Nisam bila nervozna, znala sam da nam je tako suđeno. Ponosni smo na našu ljubavnu priču”, završila je Carrie.

 

(klix.ba)

Komentarišite

Your email address will not be published.