TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Galaxy Alpha” ozbiljan konkurent „ajfonu 6“

Kompanija „Samsung elektroniks“ predstavila je uređaj "Galaxy Alpha", smartfon koji poseduje sofisticirani dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tela sa metalnim okvirom. Sa manje od sedam milimetara debljine, "Galaxy Alpha" jedan je od najtanjih „galaksi“ uređaja svih vremena.

“Galaxy Alpha” ozbiljan konkurent „ajfonu 6“

„Samsung elektroniks“ predstavio je “Galaxy Alpha”, pametni telefon koji donosi novi pristup u dizajnu, saopšteno je iz te kompanije.

Najnoviji „galaksi smart“ telefon ima sofisticirani dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tela sa metalnim okvirom.

Pored tankog i laganog dizajna, “Galaxy Alpha” ima moćan hardver i funkcije kakve korisnici očekuju od „galaksi“ mobilnog uređaja.

Uređaj poseduje “HD Super AMOLED” displej od 4,7 inča, kao i HDR kameru za snimanje i fotografisanje.

Takođe, “Galaxy Alpha” dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su “Ultra-Power Saving Mode”, “S Health”, “Finger Print Scanner”, “Private Mode” i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima “Samsung Gear Fit”, “Gear Live i Gear 2”.

Sa fokusom na elegantnu estetiku i kompaktnu konstrukciju, „Samsung“ je primenio novi pristup u dizajnu ovog uređaja.

“Galaxy Alpha” je sa manje od sedam milimetara debljine jedan od najtanjih „galaksi“ uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja.

Generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji „Samsung elektroniks“ DŽ. K. Šin rekao je da je “Galaxy Alpha” kreiran i dizajniran na osnovu specifičnih želja korisnika.

„Sa potpuno novim izgledom, fokus uređaja ‘Galaxy Alpha’ je na dizajnu i funkcionalnosti. Metalni okvir i tanko telo uređaja sa naprednim hardverskim funkcijama je spoj koji korisnici očekuju od vrhunskog ‘galaksi’ mobilnog uređaja“, dodao je Šin.

“Galaxy Alpha” se očekuje u prodaji od kraja septembra, dodaje se u saopštenju.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.