“Galaxy Alpha” ozbiljan konkurent „ajfonu 6“

August 23, 2014, 9:01 am

„Samsung elektroniks“ predstavio je “Galaxy Alpha”, pametni telefon koji donosi novi pristup u dizajnu, saopšteno je iz te kompanije.

Najnoviji „galaksi smart“ telefon ima sofisticirani dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tela sa metalnim okvirom.

Pored tankog i laganog dizajna, “Galaxy Alpha” ima moćan hardver i funkcije kakve korisnici očekuju od „galaksi“ mobilnog uređaja.

Uređaj poseduje “HD Super AMOLED” displej od 4,7 inča, kao i HDR kameru za snimanje i fotografisanje.

Takođe, “Galaxy Alpha” dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su “Ultra-Power Saving Mode”, “S Health”, “Finger Print Scanner”, “Private Mode” i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima “Samsung Gear Fit”, “Gear Live i Gear 2”.

Sa fokusom na elegantnu estetiku i kompaktnu konstrukciju, „Samsung“ je primenio novi pristup u dizajnu ovog uređaja.

“Galaxy Alpha” je sa manje od sedam milimetara debljine jedan od najtanjih „galaksi“ uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja.

Generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji „Samsung elektroniks“ DŽ. K. Šin rekao je da je “Galaxy Alpha” kreiran i dizajniran na osnovu specifičnih želja korisnika.

„Sa potpuno novim izgledom, fokus uređaja ‘Galaxy Alpha’ je na dizajnu i funkcionalnosti. Metalni okvir i tanko telo uređaja sa naprednim hardverskim funkcijama je spoj koji korisnici očekuju od vrhunskog ‘galaksi’ mobilnog uređaja“, dodao je Šin.

“Galaxy Alpha” se očekuje u prodaji od kraja septembra, dodaje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *