“Fora je da se zapališ”- Snimak iz kluba u kojem se mladi polivaju alkoholom izazvao buru

May 16, 2022, 8:59 am

Snimak provoda mladih u jednom klubu u Srbiji izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Došli su takvi dani da ništa nije kao lani, pa u nevjerici, s tugom, žaljenjem i strahom gledate kako se mladi neotesano ponašaju u izlascima, najskupljim alkoholom se kupaju i umivaju, a u srce pogođeni pjevaju tekstove o opijatima, kriminalu i ženama lakog morala, a onda postanete svjesni da su oni toliko nesvjesni da može da im padne na pamet i da nakon alkohola bace šibicu, spale se i uskoče u bazen da ugase vatru (nadam se da to zaista ne rade, već da bi samo želeli da u društvu budu što popularniji, jer povrede i posledice takve aktinosti mogu da budu fatalne).

Ovaj snimak ne pokazuje, srećom, to, ali u sekundi vas izrevoltira kada vidite nivo bahatosti ekipe iz separea nekog elitnog kluba.

Najskuplja vodtka i jedan od najskupljih viskija, koji u klubovima mogu da koštaju u nivou nečije mjesečne plate, završili su po jednom momku koji je, pa reklo bi se, sveže punoljetan tek, a kao pravi pogođen i uživljen u tekst tako ispolivan peva “Odakle sam ja, moja braća, sve same legende, žene vrele kô duge devetke…”.

A onda kreću komentari, pa dok su neki bili preneraženi onim što su odgledali i saslišali, drugi (reklo bi se nešto stariji od kontroverzne ekipe iz separea) su se u čudu pitali zašto se to osuđuje, kada to svi rade, pa se još poslije toga i pale, ako ima bazena, da bi vatru u vodi ugasili.

“Cijeli separe u gulag”, “Sido, rodila si idiota”, “Je l’ na cijeli ovaj horor još mu i zub fali?”, “Jaooo pa glasić mu još nije mutirao, lajk za pubertetske brčiće”, “Meni je u ovoj temi najtužnije što se zbog ovakvih snimaka i fotografija u stvari i izlazi u provod”, bili su samo neki od komentara skandalizoavnih Tviteraša koji ne mogu da proniknu u suštinu i smisao sve prisutnijeg ponašanja po modelu mladih.

Da ne bude da im ostane nejasno, javili su se usput baš ti mladi koji praktikuju ovakve bahate aktivnosti, da pojasne neupućenima koja je poenta svega toga.

“Sta pričate, ovako smo i mi radili prije neku godinu. Polivali se vodkom ili viskijem. Poenta je k****nje, loženje… da se vidi da možeš”, “Isto smo i mi tako radili, fora je da se zapališ poslije i uskočiš u bazen. Ako nema bazena, onda jbg”, pisalo je u pojašnjeju.

Šta vi kažete, veoma nas zanima vaše mišljanje na temu ovakvog ponašanja današnjih omladinaca? Kako učite i vaspitavate svoje nasljednike i da li ste nekad primetili slične oblike ponašanja kod njih kada su sa “problematičnim” društvom?, piše Žena Blic.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.