Đorđević: Ovaj tim ima srce i dušu

September 8, 2014, 8:47 am

“Toliko sam srećan zbog svojih momaka. Odigrali smo jako od početka do kraja. Takav je bio plan. Nismo hteli da ustuknemo. To smo vrlo dobro uradili. Idemo sada dalje. Svi smo odradili sjajan posao. Ovo je naša najbolja partija”.

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Španiji, pošto je u Madridu pobedila Grčku sa 90:72.

“Odigrali smo ozbiljno. Svi su bili fokusirani. Ovo je prava timska pobeda. Ovaj tim ima srce i dušu. Ako odigramo kao što umemo, da igramo zajedno jedni za druge uvek će tako neko iskočiti u prvi plan”, kazao je Đorđević.

U selekciji Srbije je najbolji bio Bogdan Bogdanović, koji je postigao 21 poen.

“Znali smo da će ovako igrati. Pričali smo dugo sa njim. Sjajan igrač, odličan dečko. Zato je draftovan i zato ide u Fener. Ovo je Bogdanović koga sam čekao. Ipak, ovo je timska pobeda“.

Selektor Srbije je prokomentarisao i igru Miroslava Raduljice.

“On je naš prvi centar. Nije došao u najboljoj formi. Svi smo to znali i razumeli. Napredovao je i sada smo dobili ozbiljnog igrača za reprezentaciju. To je dobra snaga. Srećan sam zbog njega. Pokazao je profesionalnost. Svima je pokazao da želi da igra i bude ovde”, rekao je Đorđević.

 

(B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *