TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: Neću podleći pritiscima, niti ću odustati od svojih stavova (VIDEO)

Dodik: Neću podleći pritiscima, niti ću odustati od svojih stavova (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će završiti političku karijeru tek kada narod bude glasao protiv njega, poručivši da se neće povinovati pritiscima i prijetnjama i da neće odustati od svojih bazičnih stavova.

“Tražimo novi dogovor o stvarima koje su visoki predstavnici nama nametnuli, o Sudu, Tužilaštvu, stvarima koje nisu u nadležnosti BiH. Smatramo da je vrijeme da se o tome razgovara da strane sudije odu iz Ustavnog suda, da se donese novi Izborni zakon da svaki narod bira svoje autentične predstavnike” – rekao je Dodik za Fejs televiziju.

U Republici Srpskoj ne postoji nikakav plan otcjepljenja, niti se o tome vodi bilo kakva aktivnost, bilo javna ili tajna, smatra srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Istakao je da će završiti političku karijeru tek kada narod bude glasao protiv njega, poručivši da se neće povinovati pritiscima i prijetnjama i da neće odustati od svojih bazičnih stavova. Dodik je jasan da strane sudije Ustavnog suda BiH moraju otići jer su tu 25 godina.

Dodik je ocijenio da situacija u BiH nije ozbiljna kako se to predstavlja, te da Republika Srpska ne povlači nijedan potez koji bi doveo do rata. Kaže da Republika Srpska ima svoju autonomiju i da želi da je očuva.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Metju Palmera da će on i zvaničnici Republike Srpske biti kažnjeni ako ne odsutanu od svojih stavova, Dodik kaže da takve stvari sluša već 10 godina i da Palmer ne može da prijeti, jer je riječ o niže pozicioniranom službeniku Stejt departmenta.

Njegova izjava je, kaže Dodik, odraz kontinuiteta američke politike u BiH da pretnjama Srbima i otvorenom podrškom Bošnjacima misli da može da riješi problem u BiH.

Dodik se osvrnuo i na trenutno stanje u Crnoj Gori. Kaže da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ne može dobiti bitku protiv Srpske pravoslavne crkve i da neće proći ono što radi, da bi osporio srpski nacionalni interes, već će biti politička žrtva.

O izgradnji gasovoda, Dodik je rekao da je to u planu, da tok ide od Beograda prema Bijeljini, preko distrikra Brčko prema Banjaluci, a da može da ode u Tuzlu ili bilo gdje.

TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.